0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   
  • Cosul dumneavoastra este gol.

Despre Noi


Acum si online

Noul magazin online destinat sportivilor si nu numai, cu o vechime de peste 10 ani de activitate in acest domeniu, ce comercializeaza o gama variata de suplimente nutritive pentru orice varsta si orice buzunar. Va asteptam cu cele mai bune preturi cat si cu cele mai bune oferte! Sustinem si comercializam branduri autohtone si internationale, mentinand preturile de producator si oferind pachete promotionale unice. Da-ne un like sau doar viziteaza-ne si imediat un consultant specializat in domeniul nutritiei te va ajuta cu un sfat! Aboneaza-te la Newsletter si vei fi mereu la zi cu cele mai noi oferte si ultimele aparitii din acest domeniu! Daca esti dornic sa-ti achizitionezi produsele noastre in mai putin de 24 de ore, vino la noi in magazinul situat in incinta complexului comercial Bucur Obor, din soseaua Colentina numarul 2 si le poti ridica chiar tu!

Magazinul nostru

Puteti veni oricand la magazinul nostru situat in incinta complexului comercial Bucur Obor! Orice preferinta poate fi satisfacuta de magazinul SuperSuplimente.ro

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile

Clientii ne recomanda

"Produse de calitate superioara la cele mai bune preturi. Comanda a fost livrata rapid. Multumesc. Va recomand cu drag prietenilor mei."

Mihai

"Am cumparat produsele dorite din magazinul situat in Bucur-Obor si sunt foarte multumit de felul cum am fost servit si de informatiile pe care le-am primit. Multumesc"

Cornel