0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Beef Aminos 250 capsule

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Beef Aminos 250 capsule
Nou
Beef  Aminos 250 capsule84 lei

Disponibilitate: In stoc

Beef Aminos este obținut din proteină hidrolizată din carne de vită de cea mai bună calitate având rolul de a stimula procesele anabolice din corp și de a preveni distrugerea țesutului muscular în timpul antrenamentelor intense și de lungă durată.

capsule

Beef Aminos  este obținut din proteină hidrolizată din carne de vită de cea mai bună calitate, având rolul de a stimula procesele anabolice din corp și de a preveni distrugerea țesutului muscular în timpul antrenamentelor intense și de lungă durată.

Beef Aminos livrează un spectru larg de aminoacizi esențiali și neesențiali, incluzând : glicină, prolină, valină, leucină și iso-leucină în cantități și rații potrivite.

Beef Aminos este formulat și recomandat pentru persoane active și sportivi, deorece formula de aminoacizi conținută asigură o  adaptare foarte bună a țesuturilor musculare la eforturile fizice. Beef Aminos contribuie la creșterea și menținerea masei musculare și de asemenea la menținerea sănătății sistemului osos.

 

Administrare: Se administrează 1 portie ( 2 tablete ) odată cu fiecare masă, asigurând astfel creșterea aportului de aminoacizi. (3x2tablete)

INGREDIENTE: Hidrolizat din proteină de vită, celuloză microcristalină, stearat de magneziu, fosfat dicalcic, fosfat tricalcic.

Nutrienti importanti/6 tablete (doza zilnica= 3x2tablete): 7,8 g Proteine, 0,2 mg Carbohidrati, 36 kcal.

 

Opinia ta despre Beef Aminos 250 capsule

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Beef Aminos 250 capsule


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.