0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

L-CARNITINE 3000 MG

  • Cosul dumneavoastra este gol.
L-CARNITINE 3000 MG
Nou
L-CARNITINE 3000 MG108 lei

Cod produs: L-CARNITINE 3000 MG

Disponibilitate: Stoc epuizat

L-CARNITINE 3000 MG

fiole

STOC EPUIZAT

L-Carnitina este unul dintre cele mai utilizate suplimente nutritive, folosită ca adjuvant în unele afecțiuni. Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului și rinichilor din Lisină si Metionină, doi aminoacizi esențiali. În alimente se găsește în special în cele de origine animală, dar și în unele plante, cum ar fi soia, însă în cantități mult mai reduse.

 

L- Carnitina a fost izolată din carnea roșie la începutul secolului 20 și apoi s-a reușit sinteza ei în laborator, însă rolul ei în organism nu a putut fi înțeles decât în 1970, după care a fost introdusă pe piață sub forma de medicament și, mai recent, a fost reîncadrată ca supliment nutritiv. Este folosită mai ales de către sportivi, pentru a reduce masa adipoasă și pentru a crește performanțele fizice.

 

L- Carnitina este utilizată datorită efectelor sale cardioprotectoare și influenței benefice asupra colesterolului - efect de reducere a nivelului trigliceridelor și de creștere a nivelului colesterolului HDL (colesterol bun). De asemenea, s-a constatat că L-Carnitina are proprietăți antioxidante.

 

L-Carnitina a fost folosită cu succes ca adjuvant în afecțiuni cardiovasculare, cum ar fi angina pectorală, insuficiență cardiacă și în prevenirea apariției infarctului miocardic. Administrarea ei reduce severitatea simptomelor și în unele cazuri poate conduce la diminuarea dozelor din medicația uzuală pe care o folosește pacientul.

 

În cazul sportivilor de performanță, suplimentarea cu L- Carnitină ajută la accelerarea transportului grăsimilor în celule, ceea ce duce la o oxidare mai rapidă a acestora și astfel la o scădere în greutate mai eficientă și o creștere a rezistenței la efort

1 fiolă/zi, cu 1 oră înainte de antrenament.

 

/ 1 fiolă: L-Carnitină 3000 mg, apă., fructoză, acid citric anhidru, sorbat de potasiu, aromă de lămâie.

Contraindicat în timpul sarcinii sau alăptării.

 

Opinia ta despre L-CARNITINE 3000 MG

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre L-CARNITINE 3000 MG


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.