0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   
  • Cosul dumneavoastra este gol.
HMB 4500
Nou
HMB 450063 lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Este un supliment natural, cu efect anabolic si anti-catabolic.

capsule

STOC EPUIZAT

HMB tablete, o substanță non-steroid, produsă în mod natural în organism, cu efect anticatabolic și, imediat, anabolic. HMB se folosește datorită efectelor sale ce stimulează performanțele în sporturi ce necesită forță și rezistență.

HMB = ß-hidroxi-ß-metilbutirat = substanță naturală din organism, un acid gras cu lanț scurt, produs din aminoacidul leucină, obținut din alimentele consumate. HMB se găsește în mod natural în cantități mici și în alimente. Cu toate acestea, efectele enumerate mai sus pot fi atinse doar printr-un consum ridicat de HMB sub formă de suplimente. Principiul general al efectelor sale constă în reglarea nivelului hormonilor catabolici. Din cauza scăderii nivelului acestui hormon, sunt reduse și procesele catabolice. Un rezultat al reducerii proceselor catabolice este întărirea proceselor anticatabolice și anabolice: proteosinteza (producerea de proteine), creșterea și regenerarea masei musculare. Astfel, HMB nu funcționează pe principiul „extragerii” apei în țesut. HMB ajută la construirea treptată a aminoacizilor în matricea musculară. Acesta e un proces continu și susținut ce duce la generarea unei mase musculare de calitate. Datorită efectelor sale, HMB poate fi folosit pentru adaptarea organismului la niveluri crescute de stress fizic, pentru reducerea progresului atrofiei musculare în timpul înaintării în vârsta sau în cazul mobilității limitate.

Mod de administrare Nutrend HMB 4500:
până la 90kg - 7 comprimate/zi
peste 90kg - 12-14 comprimate/zi
Se poate administra divizat în 3 doze (dimineața-după trezire, la prânz, seara-înainte de culcare, se ia cu masa sau după masă). Perioada de utilizare recomandată este de 6-7 săptămâni. Se poate combina cu BCAA și ZMA.

 

Ingrediente Nutrend HMB 4500: 3-hidroxi-3-calciu metilbutirat, capsulă din gelatină, colorant dioxid de titan.

Informații nutriționale Nutrend HMB 4500:

Servire: 1 capsulă (620mg)
Conținut / Servire
Valoare Energetică 2.7 kJ/0.6 kcal
Proteine 0.2g
ß-hydroxy-ß-metilbutirat (HMB pur) 500mg

Opinia ta despre HMB 4500

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre HMB 4500


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.