0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

L-GLUTAMINE CAPS

  • Cosul dumneavoastra este gol.
L-GLUTAMINE CAPS
Nou
L-GLUTAMINE CAPS127 lei

Cod produs: L-GLUTAMINE CAPS

Disponibilitate: Stoc epuizat

L-GLUTAMINE CAPS

gr

STOC EPUIZAT

L-glutamina este un aminoacid semiesential. Aceasta inseamna ca, atunci cand este sub un stres puternic, corpul nu il poate produce in cantitati suficiente. Consecintele sunt cunoscute. 

Datorita rezultatelor extrem de bune aratate de studiile stiintifice, acum este imposibil de imaginat un culturist profesionist fara glutamina. Glutamina este consumata sub stres extrem, de exemplu, cand se fac antrenamente intense. Deoarece glutamina constituie circa 60% din aminoacizii din musculatura scheletica, este foarte important sa se inlocuiasca glutamina pierduta in timpul antrenamentelor.

ATENTIE: a nu se confunda glutamina cu aminoacidul neesential acid glutamic.Mai mult, glutamina este o sursa importanta de energie pentru sistemul imunitar si este importanta in general pentru metabolismul proteic. Pentru a satisface asteptarile pretentioase ale unui sportiv de performanta, L-glutamina de la Weider nu este o dipeptida cu o concentratie scazuta de glutamina (glutamina combinata cu un alt aminoacid), asa cum este comercializata la un pret foarte mic de unele firme.

Weider L-Glutamine este 100% L-glutamina libera cu cel mai inalt grad de puritate.L-glutamina, la fel ca si creatina, este unul dintre cele mai importante elemente ale celulelor musculare si leaga apa intracelulara, nu cea extracelulara (de sub piele); aceasta este ceea ce numim “hidratarea celulei.” Aceasta permite penetrarea mai rapida a celulelor de catre aminoacizi, sustinand cresterea muschiului.

Recomandari pentru folosire:

Pentru un sportiv de 80 kg: 5-10 g de glutamina pe zi impartite in doua portii: 1 imediat dupa antrenament; 1 inainte de culcare – se amesteca cu un lichid si se bea imediat.

Peste 80 kg: 15-20 g/zi.

 100% L-glutamina

Peste 80 kg: 15-20 g/z

Opinia ta despre L-GLUTAMINE CAPS

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre L-GLUTAMINE CAPS


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.