0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   
  • Cosul dumneavoastra este gol.
Omega UP
Nou
Omega UP34 lei

Disponibilitate: In stoc

HEALTHY UP! – Amestec de acizi grași omega 3-6-9 – 100% fără gluten, produs vegetal – potrivit pentru vegetarieni si vegani

gr

Acizii grași esențiali Omega 3 si 6 sunt un tip de grăsime necesară pentru multe procese și organe din corp. Aceste grăsimi sunt considerate esențiale, deoarece organismul nu le poate sintetiza; acest lucru înseamnă că ele trebuie să fie consumate în dietă pentru a preveni anumite deficiențe.

Omega 3 și 6 formează o parte a membranelor celulare, reglează procesele inflamatorii și sunt necesare, de exemplu, pentru buna stare a pielii si a sistemului nervos și a funcției hormonale normale.

Omega 3 sunt acizi grași polinesaturați esențiali pentru inimă și creier. Ele acționează ca precursori pentru compuși anti-inflamatori.

Omega 6 sunt de asemenea foarte importanti pentru dezvoltarea creierului si ingrijirea inimii si pielii.

Omega 9, cu toate că nu este esențial, oferă multe beneficii de sanatate, cum ar fi ajuta la scăderea nivelului de colesterol și protejează inima.

Acizii grași Omega 3 și 6 sunt deosebit de importanti în timpul sarcinii și alăptării, deci Omega Up devine cea mai bună opțiune pentru a îmbunătăți dieta dumneavoastră în această perioadă.

Omega Up este facut cu ulei de perilla, un ulei vegetal bogat in omega 3-6-9. Aceste jeleuri sunt realizate cu pectina, astfel încât sunt potrivite pentru vegetarieni si vegani. Nu conțin, de asemenea, îndulcitori artificiali sau gluten.

Mod de administrare: 2 jeleuri pe zi.

Cantitate: 50 jeleuri, 25 porții.

zahăr, sirop de glucoza, apa, agent de gelificare: Pectina; Dextroza, Lime Aromă, Perilla de ulei, Umezitor: sorbitoli, Acid: acid citric; Ulei de cocos, Acoperire cu sticla de agenți: Ceara de albine, ceară carnauba; Culori: Curcumina, Brilliant Blue FCF.

Informatii nutritionale Per 2 jeleuri
Perilla oil 184 mg
Alpha linoleic acid (omega 3) 110,4 mg
Alpha linoleic acid (omega 6) 22 mg
Oleic acid (omega 9) 18,4 mg

Opinia ta despre Omega UP

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Omega UP


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.