0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

32% Protein Bar

  • Cosul dumneavoastra este gol.
32% Protein Bar
Nou
32% Protein Bar8 lei

Disponibilitate: In stoc

Weider 32% Protein Bar – 100% mai multe proteine decât în batoanele standard. Ideal pentru micul dejun sau desert, înainte și după antrenament.

gr

Indicațiile nutriționale pentru culturiști spun să se consume cel puțin 50% carbohidrați, 30% proteine și maxim 20% grăsimi. Cine știe exact compoziția fiecărui fel de mâncare? Batoanele proteice Weider 32% urmează aceste indicații, și vă oferă ocazia de a avea o nutriție simplă și echilibrată care să vă satisfacă scopurile antrenamentului.

Marea diferență între această gustare și altele este nu numai conținutul înalt de proteine, dar și un conținut scăzut de grăsimi. Alte batoane proteice conțin 16 g de grăsimi la 60 grame. Gustul este excelent, iar conținutul de grăsimi este de numai 5,4 grame la un singur baton. Masa proteică, alcătuită din proteine din lapte și ou, conține fulgi naturali de banane care îi conferă acest gust de primă clasă. În plus, un singur baton acoperă o bună parte din necesarul zilnic de vitamine.

Acoperit cu un strat subțire de ciocolată cu lapte, 32% Protein Bar este gustarea ideală între mese. Pentru cei care au nevoie de multe proteine, dar nu doresc multe grasimi, astfel încât antrenamentul să-și merite efortul.

Recomandarea profesioniștilor: pentru a crește conținutul de proteine al unor mâncăruri cu conținut mare de carbohidrați (de ex. paste) luați un baton drept desert cu conținut bogat de proteine și puține grăsimi.

proteine ​​din lapte, sirop de glucoză, fructoză, lapte cuvertură de ciocolată (zahăr, unt de cacao, lapte integral, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă), pastă de migdale, hidrolizat de colagen, arome poate conține urme de proteine ​​de ou, gluten, alune și alte fructe cu coajă lemnoasă; conține lactoză.

Informații nutriționale per 100g   per 60 g  
Energie 1646 kJ   988 kJ  
  390 kcal   234 kcal  
Proteine 32 g   19,2 g  
Carbohidrați 42,6 g   25,6 g  
Grăsimi 10,2 g   6,1 g

Opinia ta despre 32% Protein Bar

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre 32% Protein Bar


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.