0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   
  • Cosul dumneavoastra este gol.
MIX FORTE -R
Nou
MIX FORTE -R29 lei

Cod produs: MIX FORTE -R

Disponibilitate: La comanda

Produsul conține o proporție mare de carbohidrați (70%), datorită căruia este recomandat atât sportivilor, cât și categoriilor de consumatori cu activitate energetică ridicată, ca supliment zilnic.

gr

  Carbohidrații provin din fructoză, maltodextrină și dextroză, substanțe care dau un gust foarte bun produsului și care sunt carbohidrați cu un grad diferit de polimerizare, fapt care elimină stresul fiziologic, enzimatic și hormonal. Are o concentrație de 25% de proteine animale (lapte, albumină din ouă și proteine din zer, fiecare în cantități egale), care are un efect anabolic ridicat prin promovarea sintezei proteinelor în organismul uman. Caracteristicile acestor surse de proteine îi conferă capacitatea de a forma geluri, permițând reținerea cantităților mari de apă intermoleculară, un fapt important pentru volumizarea țesuturilor musculare.    

Pentru creșterea masei musculare se administrează o porție de 105 g (3, asigură) de două sau trei ori pe zi, amestecată cu lapte, apă sau sucuri. Măsura din pachet este de 35 g. Valoare energetică / porție (100 g): 1628 KJ / 389 Kcal.

Oamenii care doresc să-și mărească masa musculară ar trebui să ia acest supliment de 2-3 ori pe zi între mese, astfel încât organismul să fie în stare anabolică după pregătire și pentru recuperare.Produsul este un SUPPLEMENT ALIMENTAR. Nu înlocuiește dieta variabilă. Consumatorul este sfătuit să limiteze dozele recomandate și să citească cu atenție datele de pe etichetă. Produsul trebuie păstrat la distanță de copii și nu este recomandat persoanelor cu diabet zaharat. Produsul trebuie păstrat în ambalajul original și departe de căldură și umiditate.
 

.

Opinia ta despre MIX FORTE -R

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre MIX FORTE -R


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.