0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Crea-Force 250 gr

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Crea-Force 250 gr
Nou
Crea-Force 250 gr25 lei

Cod produs: CREA FORCE

Disponibilitate: Stoc epuizat

Creatina Micronizata Nutritech este rezultatul tehnologiei de ultima ora, care creeaza micro-particole care sunt de 20 de ori mai mici decat creatina normala;avand o absorbtie mai rapida si mai buna: microparticolele creatinei micronizate conduc la o mai rapida digestie si absorbtie in organism.

gr

STOC EPUIZAT

Deoarece particolele sunt mai mici, suprafata de contact este de 2000% mai mare decat la creatina normala. Acest fapt permite o mai buna amestecare si dispersie si o mai rapida utilizare in organism.Amestec mai rapid: dimensiunile mici ale particolelor permit o mai buna dispersie in lichid, permitand amestecul complet al creatinei inainte de ingerare.Puritate inalta: creatina micronizata Nutritech este 100% puritate.Rezultate mai bune si mai rapide: toate avantajele de mai sus permit creatinei micronizate Nutritech o mai buna utilizare, absorbtie mai buna si rezultate mai rapide.

Dozaje recomandate:
Faza de incarcare: (20g) 4 masuri/zi, timp de 7 zile.Exemplu:Dimineata: 5g creatina; Amiaza: 5g creatina; 30 minute inainte de antrenament: 5g creatina; Imediat dupa antrenament: 5g creatina
Faza de intretinere: (5-10g) 1-2 masuri/zi timp de 7 saptamani.
Luati o pauza de 2 saptamani si repetati ciclul.

Indicatii: mariti cantitatea de apa folosita.Beti 6-8 pahare de apa pe zi impreuna cu suplimentarea cu creatina. Folositi cate 10g de carbohidrat (dextroza) pentru fiecare 5 grame de creatina folosita. Reduceti cantitatea de cafeina (deoarece aceasta reduce absorbtia creatinei si hidratarea organismului).
Precautii/Contraindicatii: Studiile au confirmat ca, luata in dozele recomandate, creatina nu are efecte nedorite. Femeile gravide sau la lactatie, diabeticii, suferinzii de hipoglicemie, persoanele care au probleme medicale sau sunt sub medicatie, trebuie sa consulte un medic specialist sau un farmacist inainte de a incepe suplimentarea cu creatina.Produsul nu este indicat copiilor sub 15 ani. 

Produsul va fi consumat sub supravegherea medicului sau nutritionistului.

Opinia ta despre Crea-Force 250 gr

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Crea-Force 250 gr


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.