0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Mega Creatine 1000 120 tablete

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Mega Creatine 1000 120 tablete
Nou
Mega Creatine 1000 120 tablete30 lei

Cod produs: Mega Creatine

Disponibilitate: Stoc epuizat

Creatina sub forma de tablete este cea mai comoda forma de a lua dozele zilnice. Nu mai este nevoie sa luati cu voi tot flaconul de creatina pudra. Pur si simplu luati portia de tablete cu voi si, cu o bautura dulce aveti exact necesarul de creatina la indemana.

capsule

STOC EPUIZAT

Creatina sub forma de tablete este cea mai comoda forma de a lua dozele zilnice. Nu mai este nevoie sa luati cu voi tot flaconul de creatina pudra. Pur si simplu luati portia de tablete cu voi si, cu o bautura dulce aveti exact necesarul de creatina la indemana.

Creatina Micronizata Nutritech este rezultatul tehnologiei de ultima ora, care creeaza micro-particole care sunt de 20 de ori mai mici decat creatina normala.Particolele mici permit:O absorbtie mai rapida si mai buna: microparticolele creatinei micronizate conduc la o mai rapida digestie si absorbtie in organism.Utilizare mai rapida: deoarece particolele sunt mai mici, suprafata de contact este de 2000% mai mare decat la creatina normala. Acest fapt permite o mai buna amestecare si dispersie si o mai rapida utilizare in organism.Puritate inalta: creatina micronizata Nutritech este 100% puritate.Rezultate mai bune si mai rapide.Toate avantajele de mai sus permit creatinei micronizate Nutritech o mai buna utilizare, absorbtie mai buna si rezultate mai rapide.

X

X

X

Opinia ta despre Mega Creatine 1000 120 tablete

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Mega Creatine 1000 120 tablete


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.