0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

CREATINE XPLODE™ - PUDRA 500g

  • Cosul dumneavoastra este gol.
CREATINE XPLODE™ - PUDRA 500g
Nou
CREATINE XPLODE™ - PUDRA 500g120 lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

O combinatie exceptionala a celor mai avansate forme de creatina, caracterizat prin actiune anabolica puternica și schimbari energetic.

gr

STOC EPUIZAT

O combinatie exceptionala a celor mai avansate forme de creatina, caracterizat prin actiune anabolica puternica și schimbari energetic. Creatine Xplode combina intr-un singur produs 6 dintre cele mai cunoscute si eficiente forme de creatina folosite in prezent pe piata suplimentelor pentru atleti. Ingredientele acestui produs sunt combinate in echilibru perfect pentru ca eliberarea moleculelor libere de creatina  sa aiba loc imediat dupa consumarea produsului, satisfacand cerintele organismului in conditii de expunere la catabolism – dupa trezire si imediat dupa antrenament. Formele de creatina din acest produs contin malat, etil ester, alfa-ketoglutarat, piruvat, citrate si o adevarata comoara sub forma de creatina chelat de magneziu (Creatine Magna Power).

Folosirea acestor forme de creatina asigura mai mult decat realizarea celor mai diverisifcate cinetici ale eliberarii moleculelor libere de creatina, asigura o pierdere minima a substantei (in creatina inactiva) in conditii neprielnice ale tractului digestive. Este important ca dupa eliberarea moleculelor libere , metabolitii energetic I a creatinei (piruvat, malat sau alfaketoglutarat) devin parte a compusului in schimburile de energie (inclusive ciclul Krebs), contribuind direct la inaluturarea sentimentului de oboseala ce apare la atleti. Imbunatairea Creatine Explode cu taurina, ce poate eficientiza  sinergetic cresterea volumului de exercitii precum si corectitudinea acestora, contribuie la imbunatirea performantei sportive si diminueaza perioada post-recuperatorie. Toate aceste calitati plaseaza cel mai nou produs Olimp in randul liderilor suplimentelor pe baza de creatina cu un singur ingredient.

 

 

Recomandari de folosire: 2 portii pe zi - inainte de micul dejun si dupa antrenament. Adaugati 1 portie (5gr de pulbere - 10 unitati de masura=1/4 cupa sau 1 lingurita) la 125 ml de apa. O crestere in greutate poate sa apara. nu lasati la indemana copiilor. Nu depasiti doza recomandata. Suplimente nutritive nu trebuie folosite ca un substitut la o dieta echilibrata si variata.

creatină malat, creatină etil ester HCI, chelat de creatină magneziu
CREATINE MAGNA POWER, creatină alfa-ketoglutarat, creatină piruvat, creatină citrat),
agenți de îngroșare - gumă arabică, gumă xantan, carboximetil celuloză sodică; 10% taurină, arome,
îndulcitori - acesulfam K, sucraloză, ciclamați; culori: beta-caroten, carmin,
riboflavin (pentru aroma de portocale), carmin (pentru grapefruit, arome de punch cu fructe).
 
Calorii 76,7 kJ / 18,3 kcal
Proteină 0 g
Carbohidrați 0 g
Grăsime 0 g
MATRIX 6 BLEND STRUNG
din care:
Magneziu creatină chelat - CREATINE MAGNA POWER
Creatină malat [TRCRM]
Creatină ester etilic HCI
Creatină alfa-ketoglutarat [CAKG]
Creatină piruvat [CREAPURE ™]
Creatină citrat 3670 mg
Taurină 500 mg

Opinia ta despre CREATINE XPLODE™ - PUDRA 500g

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre CREATINE XPLODE™ - PUDRA 500g


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.