0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Tribulus 60 capsule

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Tribulus 60 capsule
Nou
Tribulus 60 capsule51 lei

Cod produs: TRIBULUS

Disponibilitate: Stoc epuizat

Tribulus ajută la sinteza proteinelor - pentru dezvoltarea masei musculare fără grăsime, la refacerea rapidă după antrenament intens, reprezentând alternativa naturală la substanțele anabolice sintetice pe baza de hormoni.

capsule

STOC EPUIZAT

Tribulus terrestris este o plantă care crește în sudul Asiei, sudul Europei și Africa. Se folosește de secole în medicina tradițională chineză și în medicina indiană (Ayurveda) pentru infertilitate, disfuncție erectilă și libido scăzut. În ultimul deceniu, a devenit populară pentru îmbunătățirea performanțelor sportive.

Tribulus terrestris ajută la menținerea unei condiții fizice optime, cu efect favorabil pentru persoanele care se antrenează în culturism și atleți. Tribulus terrestris ajută la sinteza proteinelor - pentru dezvoltarea masei musculare fără grăsime, la refacerea rapidă după antrenament intens, reprezentând alternativa naturală la substanțele anabolice sintetice pe baza de hormoni.

 

 

2 comprimate pe zi (1 după micul dejun și 1 după cină) sau în funcție de recomandări

Extract de Tribulus terrestris (cu 40% saponine) 550 mg, Excipienți:Fosfat acid de calciu 200 mg, Maltodextrină 97 mg, Fosfat tricalcic 30 mg, Stearat de magneziu de origine vegetală 18 mg, Dioxid de siliciu 5 mg, Peliculă de acoperire (hidroxipropilmetilceluloză, celuloză microcristalină, acid stearic, coloranți E104, E131, E171, E172) 18 mg.

...

Opinia ta despre Tribulus 60 capsule

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Tribulus 60 capsule


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.