0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Performax 240 gr

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Performax 240 gr
Nou
Performax  240 gr250 lei

Disponibilitate: In stoc

PERFORMAX ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE PERFORMANȚELE SPORTIVE, SEXUALE ȘI CALITATEA VIEȚII

gr

Performax este un afrodiziac pe bază de miere care combină puterea a 21 de plante şi ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sănătăţii.

 

Performax îmbunătăţeşte calitatea vieţii în 10 moduri esenţiale:

Maximizează performanţa sexuală Fortifiază şi tonifică musculatura Sporeşte libido-ul Energizează în momente de oboseală şi stres Ameliorează starea de spirit Stimulează memoria Reduce colesterolul Ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge Crește nivelul de testosteron Întăreşte sistemul imunitar

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Eşti liber să te bucuri de o viaţă sexuală fără limite! Dar pentru asta ai nevoie de extra energie şi vigoare, chiar dacă ai 20 sau 50 de ani.

Erecțiile puternice şi de durată sunt rezultatul unei bune circulaţii sangvine în organele genitale. Cu ajutorul unei combinaţii optime de plante şi ingrediente cu proprietăţi afrodiziace, Performax stimulează circulaţia sângelui. Acest lucru asigură longevitatea şi duritatea organului genital masculin în timpul actului sexual. Cu cât vasele de sânge din ţesuturi sunt mai dilatate, cu atât erecțiile vor fi mai puternice şi orgasmul mai intens.

O circulaţie sangvină optimă înseamnă şi mai mult oxigen şi nutrienţi în celule. Acest lucru previne apariţia oboselii şi susţine rezistenţa fizică în timpul actului sexual.

CONȚINE UNUL DINTRE CELE MAI PUTERNICE AFRODIZIACE: TRIBULUS TERRESTRIS

Tribulus (Tribulus terrestris) este un puternic remediu medical, care reglează nivelul de hormoni masculini şi, prin urmare, creşte libido-ul. Protejează sistemul cardiovascular şi ajută dezvoltarea musculară în timpul antrenamentelor la sala de sport.

În combinaţie cu Ginkgo Biloba şi Ginseng, reduce disfuncţia erectilă şi creşte simultan fertilitatea bărbaţilor, el ridică hormonul luteinizant, care în schimb semnalează testiculelor să elibereze principalul hormon bărbătesc. Mai mult din acesta înseamnă mai multă masă musculară, în special în prezența stimulilor dați de exercițiile fizice cu greutăți.

Substanța activă din Tribulus este considerată una dintre cele mai puternice substanţe cu efect afrodiziac. Conform studiilor, acest compus, este eficient în tratarea disfuncţiei erectile prin stoparea efectelor unei enzime care restricţionează accesul sângelui în organul genital masculin. Specialiştii compară efectele Tribulus cu cele ale “pilulei albastre”. Însă Tribulus Terestris nu prezintă efecte secundare negative asupra sănătăţii, cum ar fi dureri de cap, dureri de stomac sau probleme de vedere.

Performax conţine 21 de ingrediente ale căror puteri combinate te vor ajuta să îţi depăşeşti toate limitele! Fără efecte secundare!

 

Întrebări frecvente 

Cum folosesc Performax?

Performax este o pastă cu miere și mix de plante ce poate fi consumată zilnic. O linguriţă de Performax (8g per porţie) îşi va face efectul maxim după aproximativ 30 minute de la consum.

Important! Pentru a beneficia de eficienta plantelor, produsul trebuie amestecat bine înainte de consum Pentru rezultate optime și durabile, recomandăm o porție/zi de Performax (8g), timp de 10-14 zile.

 

La cât timp după consumul unei porții se observă rezultate?

Efectul unei porții se va face simțit după 30 de minute de la consum.

 

Poate fi consumat și de către femei?

Da! Performax are multiple beneficii asupra organismului feminin, printre care ameliorarea simptomelor menopauzei, a anxietății și stresului zilnic, dar și sporirea libido-ului și energizarea întregului corp.

 

Mă poate ajuta să am rezultate mai bune când fac sport?

Datorită plantelor cu efect de tonic muscular şi de reglare a hormonilor masculini, Performax oferă un plus de vitalitate şi energie în activităţile sportive.

 

Performax poate fi consumat de persoane cu probleme de sănătate sau de femei însărcinate?

Performax nu este recomandat persoanelor cu boli cardiace, hipertensiune sau femeilor însărcinate fără consultarea preliminară a medicului sau specialistului.

 

Performax creează dependență?

Produsul nu creează dependenţă.

 

Cum știu că este un produs sigur, fără riscuri pentru sănătate?

Performax este un supliment alimentar sub forma de pastă cu miere și mix natural de plante, fapt confirmat prin Certificatul de Notificare AA11122/2017 al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, Serviciul Național pentru Plante Medicinale Aromatice și Produse ale Stupului din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

 

Unde este fabricat Performax?

Performax este produs exclusiv în Turcia de o fabrică specializată și importat în România de S.C. EUROPARUS S.R.L., importator exclusiv pentru Uniunea Europeană.

 

Reacţii puternice şi de durată, orgasme intense şi mai multă rezistenţă în dormitor

Performax are două variante de gramaj: Borcan 240g – ideal pentru acasă și Cutia cu pliculețe de 10g (30 pliculețe) – perfect pentru călătorii și consumul on the go.

INGREDIENTE

Performax este o pastă cu miere și mix de plante, fiind prin urmare:

  • SĂNĂTOS. Conține ingrediente sigure, cu efecte demonstrate ştiinţific
  • SIGUR. Porții optime pentru rezultate rapide şi eficiente
  • UNIC. Un amestec de plante unic, care nu se găseşte în niciun alt produs de pe piaţă

Iată cele mai importante ingrediente şi efectele lor benefice, dovedite ştiinţific:

Lista completă de ingrediente:

sirop de glucoză (78,72%), miere de albine (11,01%), melasă de dudă (3,78%), polen (1,57%), țelină ‒ 0,79%, roșcovă (ceratonia siliqua) ‒ 0,63%, ovăz (avena sativa) ‒ 0,63%, ghimbir (0,63%), alpinia officinarum (0,47%), scorțișoară (0,31%), maca (lepidium meyeni) ‒ 0,31%, ginseng american (panax quinquefolius) ‒ 0,16%, urzică (urtica sp.) ‒ 0,16%, ginseng siberian (eleutherococcus senticosus) ‒ 0,13%, ginkgo biloba ‒ 0,13%, ginseng (panax ginseng) ‒ 0,13%, dovleac (cucurbita sp.) ‒ 0,11%, tribulus (tribulus terrestris) – 0,11%, cola vera (0,08%), extract de vanilie (0,08%), lăptișor de matcă (0,06%).

Opinia ta despre Performax 240 gr

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Performax 240 gr


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.