0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Mass Gainer Pro+Creatine Monohydrat

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Mass Gainer Pro+Creatine Monohydrat
Nou
Mass Gainer Pro+Creatine Monohydrat120 lei

Disponibilitate: In stoc

MASS GAINER PRO face parte din categoria de suplimente alimentare sub formă de pudră, recomandat culturiștilor și atleților, asigurând nutrienți de calitate.

gr

MASS GAINER PRO face parte din categoria de suplimente alimentare sub formă de pudră, recomandat culturiștilor și atleților, asigurând nutrienți de calitate.

MASS GAINER PRO este un supliment carbo-proteic, de tip gainer, cu o matrice de 3 carbohidrați (maltodextrină, dextroză și waxy maize) și o matrice de 5 proteine (concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer, proteină din albus de ou, concentrat proteic din lapte și hidrolizat proteic din zer).

Fiecare porție de Mass Gainer Pro asigură 29,7 g de carbohidrați complecsi și 14,4 g de proteină, devenind ideală pentru atleții începători și de nivel mediu și în special pentru Hardgaineri (cei care acumulează cu dificultate masă musculară).

Mass Gainer Pro este un supliment echilibrat în substanțe alimentare, fiind un amestec optim de carbohidrați complecsi și proteine, recomandat pentru persoane active și atleți.

Proteinele contribuie la menținerea și creșterea masei musculare și la mentinerea sănătății sistemului osos. 

Administrare :

În zilele de antrenament : Se amestecă intr-un shaker 4 porții de produs ( 180 g ) cu 500 - 600 ml apă si se administrează jumatate din portia preparata cu 45 de minute inainte de antrenament, urmand ca imediat dupa antrenament se administreaza cealalta jumatate din portia preparata.

În zilele fără antrenament : Se amestecă intr-un shaker 2 porții de produs ( 90 g ) cu 300 - 400 ml de apă si se administrează între mesele de amiază și seară.

1 porție = 1 măsură = 45 g, măsură se află în interiorul ambalajului.

Ingrediente: matrice de carbohidrati (66 g/100g produs) [dextroza monohidrata (22 g), maltodextrina (22 g), waxy maize (22 g)], matrice de proteine (32 g/100g produs) [izolat proteic din zer (6,4 g), hidrolizat proteic din zer (6,4g), concentrat proteic din lapte (6,4g), concentrat proteic din zer (6,4 g), proteina din albus de ou (6,4 g)], Fibregum (Accacia gum), guma Xanthan, indulcitori (sucraloza), arome alimentare.

Valori nutritionale/100 g:

Grasimi: 0,6 g

Carbohidrati: 66 g

Proteine: 32 g

Sodiu 130 mg

Opinia ta despre Mass Gainer Pro+Creatine Monohydrat

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Mass Gainer Pro+Creatine Monohydrat


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.