0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   
  • Cosul dumneavoastra este gol.
NITRO PRO
Nou
NITRO PRO30.6 lei

Disponibilitate: In stoc

Arginina ajută la creşterea musculară prin mărirea nivelului hormonilor anabolici- insulina şi hormonul de creştere.

capsule

 Arginina este indispensabilă în secreţia hormonului de creştere, eliminarea produşilor toxici din organism, mărind imunitatea organismului. Arginina stimulează producerea de oxid nitric, fiind un vasodilantant major, imbunătăţind circulaţia sanguină. 

Ca supliment alimentar utilizati 1-3 comprimate pe zi, între mese, sau la culcare, cu o băutură cu carbohidraţi pentru a facilita absorbţia. Pentru rezultate optime  aplicaţi o dietă săracă în grăsimi şi un program de exerciţii fizice. 
Atentionare: Cititi cu atentie toate avertizarile inainte de a folosi acest produs. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos; adaugati exercitiile fizice corespunzatoare si o atitudine mentala pozitiva. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se folosi de persoane sub 18 ani. 
ACEST PRODUS POATE FI FOLOSIT DOAR DE PERSOANE ADULTE SANATOASE. Folositi produsul doar daca ati obtinut acordul medicului.

L-Arginină de inalta puritate, sub formă liberă, 1000 mg, excipienti de tabletare 200 mg (celuloză microcristalină, amidon, stearat de magneziu, aerosil).

Arginina

Opinia ta despre NITRO PRO

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre NITRO PRO


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.