0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

XXL Pro 1200 gr

  • Cosul dumneavoastra este gol.
XXL Pro 1200 gr
Nou
XXL Pro 1200 gr46 lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Un produs de ultima generatie pentru muschii tai.

gr

STOC EPUIZAT

XXL PRO este un produs de ultima generatie, obtinut prin folosirea in doze optime a celor mai eficienti nutrienti pentru muschii tai. In combinatie cu antrenamente dure te va face sa-ti schimbi hainele si sa incapi doar in marimea XXL.Si vei creste fiindca ai in fiecare portie 18g de proteina de cea mai buna calitate din zer si caseinat + 5g. de creatina pura, la care se adauga glutamina, BCAA, taurina, dextroza cristalina si fructoza.O portie de XXL PRO are 60 grame, pe care le poti bea cu lapte sau apa, dupa preferinte. Daca vrei rezultate maxime, bea o portie imediat dupa antrenament, o portie cu o ora si jumatate inaintea antrenamentului, o portie dimineata la trezire si o portie seara, inainte de culcare.

O portie de XXL PRO are 60 grame, pe care le poti bea cu lapte sau apa, dupa preferinte. Daca vrei rezultate maxime, bea o portie imediat dupa antrenament, o portie cu o ora si jumatate inaintea antrenamentului, o portie dimineata la trezire si o portie seara, inainte de culcare.

proteine din lapte si zer (MPC), concentrat proteic de zer (WPC), glutamina, creatina micronizata, taurina, dextroza, maltodextrina, fibre solubile (inulina, carboximetilceluloza), indulcitor mix (acesulfam K, aspartam, ciclamat de Na), pudra de cacao olandeza

18g de proteina de cea mai buna calitate din zer si proteine din lapte + 5g. de creatina pura

Opinia ta despre XXL Pro 1200 gr

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre XXL Pro 1200 gr


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.