0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

L-Carnitina Woman Collection On Fire

  • Cosul dumneavoastra este gol.
L-Carnitina Woman Collection On Fire
Nou
L-Carnitina Woman Collection On Fire79 lei

Disponibilitate: In stoc

ON FIRE, PENTRU A ARDE SURPLUSUL DE GRASIME 15 DOZE

gr

O super femeie trebuie sa fie mereu în forma! Aceasta este o formula puternic termogenica, creata special pentru super femei care doresc sa maximizeze pierderea in greutate, cu L-carnitina, colina si extracte de guarana si ceai verde. Calitatile sale contribuie la un metabolism mai bun si la eliminarea acizilor grasi.

 

Utilizare: Luati o singura doza pe zi (10g), de preferat cu 1 ora înainte de exercitii. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

 

L-CARNITINA

L-Carnitina este un element diferentiator pentru ca indeplineste mai multe roluri in organism. Stimuleaza consumul de acizi grasi liberi pentru generarea energiei, contribuind astfel la metabolismul lipidelor si controlul greutatii.
Acest aminoacid are beneficii nu doar în privinta grasimii corporale. Se pare ca el contribuie si la îmbunatatirea functiei cognitive. Ceea ce va fi in acord cu opinia noastra ca frumusetea nu este numai exterioara, si ca ea iradiaza si din interior.

EXTRACT DE CEAI VERDE

O planta cu diferite proprietati antioxidante si antiinflamatoare. Ceaiul verde ajuta la inhibarea principalelor enzime implicate în depozitarea grasimilor. Functioneaza ca un agent terapeutic care ajuta la reducerea grasimilor intr-un mod permanent si sigur.

EXTRACT DE GUARANA

Guarana este un fruct amazonian care ofera multe avantaje. Are putere antioxidanta pentru a ajuta la neutralizarea radicalilor liberi. Este energetica deoarece e bogata în cafeina si teobromina. Folosirea ei creste consumul zilnic de energie si acest lucru ajuta în lupta împotriva obezitatii. În plus, scade si apetitul, pentru a mentine stabile nivelurile de glucoza din sange (glicemia).

COLINA

Suplimentarea cu colina normalizeaza metabolismul energetic, cresterea in greutate si rezistenta la insulina în dietele bogate in grasimi.
Colina are un rol important în reglarea metabolismului energetic al întregului corp

3000mg Carnitina per doza (10g)

Opinia ta despre L-Carnitina Woman Collection On Fire

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre L-Carnitina Woman Collection On Fire


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.