0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Power Shine Woman Collection 60 capsule

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Power Shine Woman Collection 60 capsule
Nou
Power Shine Woman Collection 60 capsule60 lei

Disponibilitate: In stoc

Formula pentru par, unghii si piele 60 Tablete

capsule

Cu o gama larga de vitamine si minerale, aceasta formula vine in intampinarea deficitului de nutrienti care rezulta dintr-o alimentatie dezechilibrata, din stres si din agresiunilezilnice la care o super femeie este supusa. Suplimentul care va da o noua viata parului si unghiilor tale este indicat in special pentru cele care au probleme cu caderea parului, au par slab sau fara stralucire, sufera de o îmbatrânire prematura a pielii si unghii fragile.

Utilizare: Luati 2 comprimate pe zi, în timpul meselor. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

 

Polipodium Leucotomus

Un agent puternic de protectie a pielii care determina o mai mare rezistenta la expunerea solara si la daunele pe care acest lucru le poate provoca. Ajuta la prevenirea îmbatrânirii pielii actionind direct în conservarea de colagen si elastina, contribuind astfel la mentinerea fermitatii si elasticitatii pielii.

L-ARGININA

L-Arginina este un aminoacid cu rol important in vindecarea celulara.

SELENIUL, ZINCUL, CUPRO SI MANGAN

Seleniul este un antioxidant puternic. Este un element important pentru mentinerea structurii si tineretii parului, pielii si unghiilor.
Zincul este responsabil de sinteza de cheratina si astfel ajuta la prevenirea unghiilor casante, parului uscat si la reducerea caderii parului. Cuprul previne lipsa de tonus si imbatranirea prematura a pielii.

 

VITAMINE DIN GRUPA B

Multe dintre vitaminele de grupul B sunt implicate in diviziunea celulara. Deficienta lor devine in special vizibila în tesutul cu divizare rapida, cum ar fi parul, pielea si unghiile.

 

VITAMINE E SI C

Vitamina C este un antioxidant puternic, care ajuta organismul sa se protejeze împotriva actiunii radicalilor liberi si, atunci când e ingerata in combinatie cu vitamina E, e chiar mai eficienta, deoarece stimuleaza si capacitatea antioxidanta a acesteia din urma.

-

Opinia ta despre Power Shine Woman Collection 60 capsule

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Power Shine Woman Collection 60 capsule


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.