0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Supra+Charge 510 gr

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Supra+Charge 510 gr
Nou
Supra+Charge 510 gr110 lei

Disponibilitate: In stoc

Supra+Charge este un supliment alimentar avansat și complet, conceput pentru a stimula organismul și pentru a maxima efectul de “pompare musculară”. Pentru a maximiza efectul de pompare a mușchiilor vă oferim cele mai bune și eficiente ingrediente active. 30 servings

gr

PRE - WORKOUT CU 18 COMPONENTE FORMULĂ COMPLEXĂ – CITRULINĂ MALAT & BETA ALANINĂ

Supra+Charge este un pre-workout cu o formulă complexă, conținând ingrediente eficiente și puternice. Acestea au fost selectate și dozate pentru susținerea unui antrenament intens și de lungă durată. SupraCharge - formulă complexă – conține Beta Alanină, L-Arginină AKG, L-Citrulină Malat și alte ingrediente importante. Pe lângă cofeină SupraCharge asigură un premix puternic de vitamine și minerale care sunt benefice pentru concentrare.

Supra+Charge FUSION1 este cel mai bun supliment de tip pre-workout pentru cei care vor să depășească rutina antrenamentelor și să aibă un boost de energie. Datorită efectului sinergetic al ingredientelor conținute, Supra+Charge te va ajuta să-ți depășești limitele.

Administrare : Se dizolvă 2 măsuri = 17 g ( 1 porție = 2 măsuri rase ) cu 200 - 250 ml de apă rece înainte cu 30 - 40 minute de  antrenament.

ATENŢIE !

PRODUSELE FUSION 1 SUNT SUPLIMENTE ALIMENTARE! SUPLIMENTELE ALIMENTARE NU INLOCUIESC O DIETA VARIATA SI ECHILIBRATA SI UN MOD DE VIATA SANATOS. A NU SE DEPASI DOZA ZILNICA RECOMANDATA PENTRU CONSUMUL ZILNIC! A NU SE LASA LA INDEMANA SI LA VEDEREA COPIILOR MICI!

Ingrediente: premix de vitamine și minerale, beta-alanină, taurină, l-citrulină malat, l-arginină alfa ketoglutarat, l-arginină HCl, tirozină, carnitină – tartrat, cafeină anhidră, carbohidrați (maltodextrină), corector de aciditate (acid citric), îndulcitori (sucraloză, acesulfam), sucroză, aromă portocală, colorant (beta caroten)

Premix de vitamine și minerale, beta-alanină, taurină, l-citrulină malat, l-arginină alfa ketoglutarat, l-arginină HCl, tirozină, carnitină – tartrat, cafeină anhidră, carbohidrați (maltodextrină), corector de aciditate (acid citric), îndulcitori (sucraloză, acesulfam), sucroză, aromă portocală, colorant (beta caroten)

Opinia ta despre Supra+Charge 510 gr

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Supra+Charge 510 gr


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.