0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Turbo+Charge 1000 gr

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Turbo+Charge 1000 gr
Nou
Turbo+Charge 1000 gr55 lei

Disponibilitate: In stoc

TURBO+ CHARGE este un supliment de tip băutură energizantă – isotonică destinată sportivilor care efectuează exerciții fizice intense, de lungă durată favorizand creșterea energiei și rehidratarea.

gr

TURBO+ CHARGE ESTE UN SUPLIMENT DE TIP BĂUTURĂ ENERGIZANTĂ – ISOTONICĂ DESTINATĂ SPORTIVILOR CARE EFECTUEAZĂ EXERCIȚII FIZICE INTENSE, DE LUNGĂ DURATĂ FAVORIZAND CREȘTEREA ENERGIEI ȘI REHIDRATAREA.

Cele 3 surse de carbohidrați (maltodextrină, dextroză si wazymaize) asigură eliberarea unei energii constante de până la o oră de exerciții fizice per servire. De asemenea am inclus un premix complex de vitamine și minerale care joacă un rol foarte important in metabolismul energetic asigurând “o funcționare” optimă a organismului.

SUSȚINE ȘI CREȘTE REZISTENȚA

TURBO+ CHARGE asigură menținerea și creșterea rezistenței fizice în timpul efectuării antrenamentelor pe mai multe nivele de dificultate: Reîncarcă, rehidratează si optimizează metabolismul energetic și sistemul imunitar.

3XCARBO  LOADER

Cele 3 surse de carbohidrați (maltodextrină, dextroză si waxy maize) asigură o energie rapidă și constantă pentru a menține mușchii alimentați până la o oră de exerciții fizice sau antrenamente per servire.TURBO+ CHARGE este ideal și pentru încărcarea cu carbohidrați.

REHIDRATARE RAPIDĂ

Am adăugat cei 4 electroliți esențiali sodiu, potasiu, calciu și magneziu care în combinație cu matricea de 3 carbohidrați ajută la refacerea și menținerea nivelurilor optime de hidratare, care sunt critice pentru maximizarea forței, rezistenței și reducerea oboselii musculare.

ÎNTĂREȘTE SISTEMUL IMUNITAR

Asigurarea rezervelor de carbohidrați inainte de antrenament și consumarea acestor carbohidrați în timpul și/sau după antrenament previne slăbirea sistemului imunitar în timpul antrenamentelor de înaltă intensitate și/sau rezistență.TURBO+ CHARGE acționează și asupra imunității celulelor pentru a vă menține sănătoși!

PREMIX-COMPLEX DE VITAMINE ȘI MINERALE –PENTRU SĂNĂTATEA ORGANISMULUI. De asemenea am inclus o gamă largă de vitamine și minerale care au un rol vital în metabolismul energetic și asigură o funcționare optimă a organismului.

Administrare: Se dizolva o portie (1 masura=48g) intr-un litru de apa.Se administreaza inainte si in timpul programelor de antrenament.

 Ingrediente: matrice de carbohidrati (80g/100 g produs) (dextroza monohidrata 60g, maltodextrina 15 g, waxy maize 5 g), premix de vitamine si minerale (7,2 g/100 g produs), taurina (5g/100 g produs), potasiu (clorura de potasiu), sodiu (clorura de sodiu), corector de aciditate (acid citric), indulcitori (sucraloza, acesulfam K), colorant (beta carotene), arome alimentare.

 

Nu conține lactoză, gluten, fructoză și aspartam.

Valoare energetica per 48gr: 153,6 kcal

Opinia ta despre Turbo+Charge 1000 gr

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Turbo+Charge 1000 gr


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.