0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Lacticell 180 capsule

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Lacticell 180 capsule
Nou
Lacticell 180 capsule127 lei

Cod produs: LACTICELL 180 cps

Disponibilitate: Stoc epuizat

LACTICELL 180 cps

capsule

STOC EPUIZAT

Gold Nutrition Lacticell este o formula inovatoare, bazată pe studii științifice recente, care are scopul de a crește rezistența organismului și de a reduce senzația de oboseală în timpul antrenamentului. Beta-alanina este un aminoacid neesențial care este folosit de celulele musculare pentru a sintetiza carnosina. Carnosina este o bipeptidă care funcționează ca tampon  pentru ionii de Hidrogen (acid), produși în timpul exercițiilor extenuante, ajutând astfel la menținerea unui pH muscular optim. Acidul alfa-lipoic acționează ca moleculă hidro și liposolubilă care este ușor absorbită și asimilată de organism, și îl protejează de stresul oxidativ.  Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Se recomanda ½ doza (3 capsule), de 2 ori pe zi.

În zilele cu antrenament: Se recomandă ½ doză (3 capsule), cu 15-20 minute înainte de antrenament si ½ doză (3 capsule), după antrenament.

 

Pentru rezultate optime, se recomandă a se administra pe o perioadă de minim 8 săptămâni.

Beta-alanina, monohidrat de Creatina, capsula: gelatina, antiaglomerant: stearat de magneziu, acid alfa-lipoic, D-tocoferil acetat (50% Vitamina E).

Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează și în caz de alergie la oricare ingredient. Nu este recomandat persoanelor sub 18 ani. Unele persoane pot simți ușoare roșeli ale pielii, datorita Beta-alaninei. Acest simptom dispare, de obicei, după a treia zi. Daca simptomul continuă, reduceți doza până la nivelulla care roșeața și/sau furnicăturile dispar. Mâncarea poate să diminueze senzația de furnicături și/sau înroșirea pielii cauzate de Beta-alanină.

 

Opinia ta despre Lacticell 180 capsule

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Lacticell 180 capsule


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.