0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   
  • Cosul dumneavoastra este gol.
Animal Fury
Nou
Animal FuryPret 99 lei

Pret redus: 137 lei

Disponibilitate: In stoc

Combinand citrulina malat, beta-alanina, L-tirozina si cafeina anhidra, toate in cantitati ideale, cucinci grame de aminoacizi cu catena ramificata (BCAA), fiecare servire de Animal Fury creste semnificativ capacitatea de pompare in timpul antrenamentelor. Formula fara creatina este perfecta pentru orice sportiv, fie ca vorbim despre barbati sau femei, amatori sau profesionisti. Cele 5 mg de BCAA va ajuta sa va extindeti antrenamentul si sa va mariti rezistenta.

gr

Ofera un plus de energie bruta;

Creste capacitatea de pompare;

Contine CarnoSyn;

Animal a fost fondata odata cu nasterea Animal Pak, venerabilul "pachet" de antrenament care a inceput totul. Nascut pentru a implini nevoile si dorintele profesionistilor din domeniul culturismului si nu numai. Animalul a crescut in mod spontan de-a lungul deceniilor. Numele inseamna incredere, integritate si o abordare fara nonsens. Animal Fury este creat cu o formula concentrata de pre-antrenament, incarcata cu cantitati ideale din cele mai puternice ingrediente.

Utilizare recomandata: Se amesteca o lingura de Animal Fury cu 350 ml din bautura dvs. Preferata si se consuma cu 30 de minute inainte de antrenament. Este recomandat sa incepeti cu 1/2 cupa pentru a verifica toleranta.

citrulina malat, beta-alanina, L-tirozina si cafeina anhidra, toate in cantitati ideale, cucinci grame de aminoacizi cu catena ramificata (BCAA)

...

Opinia ta despre Animal Fury

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Animal Fury


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.