0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   
  • Cosul dumneavoastra este gol.
MATRIX 5
Nou
MATRIX 564 lei

Disponibilitate: In stoc

Datorită complexităţii formulei , MATRIX 5 face parte din Mega Proteine , care conţine : 5 surse de proteine de calitate împreună cu L-Glutamină si Creatina Monohidrata , cu carbohidraţi şi grasimi reduse. Datorită formulării matricei, cu proteine cu asimilare lentă si proteine cu asimilare rapidă , MATRIX 5 vă aduce un aport proteic constant 24 ore din 24.

gr

Concentrat proteic din zer, Concentrat proteic din lapte, Proteina din albus de ou, Izolat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer

MATRIX 5 este formulat din 5 tipuri de proteine : izolat proteic din zer WPI, hidrolizat din zer ,concentrat proteic din zer WPC, concentrat proteic din lapte MPC, proteină din albuş de ou. Toate aceste tipuri de proteine au o structură și caracteristici diferite - astfel, au loc absorbţii succesive în fluxul sanguin. Absorbția rapidă a proteinelor din zer este completată de eliberarea de mai lungă durată a aminoacizilor furnizaţi de proteina din albuş de ou.

Având astfel o mare varietate de surse de aminoacizi,  MATRIX 5 este compoziţia perfectă pentru oricine are un stil de viaţă activ, sportivi, culturişti şi toţi cei care vor să aducă în dieta lor proteine de calitate, care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare și, de asemenea, ajută la menținerea sănătății sistemului osos.

CONSTRUIEŞTE  MASĂ  MUSCULARĂ  DE CALITATE !

L – GLUTAMINĂ & CREATINE MONOHIDRATA

MATRIX 5 contine L-Glutamină care ajuta la recuperare si la sinteza proteinelor si Creatina Monohidrata care asigură creşterea performanţei fizice în eforturi succesive, în timpul exerciţiilor fizice de scurtă durată şi mare intensitate.

Administrare: 2 porţii se amestecă într-un shaker cu apă, sucuri sau lapte şi se administrează înainte şi după antrenament.1porţie = 1cupă (30g) - cupa se găseşte în interiorul ambalajului

Ingrediente: concentrat proteic din zer, concentrat proteic din lapte, proteina din albus de ou, izolat proteic din zer, hidrolizat proteic din zer, carbohidrati (dextroza monohidrata, amidon din porumb ceros), l-glutamină, creatina monohidrata, indulcitori (sucraloza, acesulfam K), arome alimentare, sodiu.

PORȚIE DE PRODUS: 33 G (1 CUPĂ); SERVING SIZE: 33 G (1 SCOOP)

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE / SUPPLEMENTS FACTS PER: 100 G/ 33 G
VALOARE ENERGETICĂ / ENERGY VALUE: 302 KCAL/ 100KCAL

Opinia ta despre MATRIX 5

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre MATRIX 5


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.