0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   
  • Cosul dumneavoastra este gol.
IDEAL PROTEIN
Nou
IDEAL PROTEIN33 lei

Cod produs: IDEAL PROTEIN

Disponibilitate: La comanda

Concentrat proteic hiper cu două nivele de rapiditate de absorbție.

gr

Concentrat proteic hiper cu două nivele de rapiditate de absorbție. Bogat în glutamină și aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA). Dacă se utilizează doar o proteină cu absorbție lentă, atunci se poate evita catabolismul, dar nu se va putea asigura suficient aminoacizi pentru a stimula anabolismul (faza inițială). Dacă cineva folosește doar o proteină cu absorbție rapidă, va furniza imediat aminoacizii și va stimula anabolismul, dar sursa se va termina rapid și corpul va intra în catabolism. Cel mai bine este să consumați o combinație de proteine. Studiile au arătat că cele mai bune rezultate pot fi obținute utilizând două tipuri de proteine, una cu absorbție lentă și una cu absorbție rapidă. Valoare energetică / porțiune (50 g 2 măsuri): 192Kkcal (805 KJ).  

Instrucțiuni pentru utilizarea: pentru creșterea greutății corporale: trei porții de 50 g pe zi, cu două ore înainte de cele trei mese principale ale zilei; pentru pierdere greutate: două porții pe zi, înlocuind două dintre cele trei mese principale ale zilei. Porțiunea se obține prin amestecarea a două măsuri de proteine cu o ceașcă mare de lapte (sau apă, dacă cineva dorește să piardă în greutate). Măsura din interiorul coletului este de 25 g. 

Proteine izolate din soia non-GM, concentrat de proteine din lapte (conține lactoză), aspartam (sursă de fenilanină) și arome alimentare.

.

Opinia ta despre IDEAL PROTEIN

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre IDEAL PROTEIN


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.