0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Protein Delite

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Protein Delite
Nou
Protein Delite85 lei

Disponibilitate: In stoc

Scitec Nutrition, prin Protein Delite, îţi permite sã te bucuri de gustul dulciurilor, dar într-un shake proteic, ce îţi oferã nutrienţi valoroşi pentru dieta ta, care te vor ajuta sã pãstrezi masă muscularã, şi sã scapi de grãsime.

gr

În care gãsim din ce în ce mai puţin timp pentru exerciţii fizice, dar concomitent suntem din ce în ce mai stresaţi. Unul dintre primele lucruri la care renunţăm este alimentaţia sãnãtoasã. Nu este de mirare, cã din ce în ce mai mulţi oameni devin obezi, sau au alte probleme de sãnãtate, cum ar fi hipertensiunea arterială sau bolile de inimã. În ciuda acestor lucruri, ultimul lucru la care vrem sã renunţăm sunt mâncãrurile gustoase, mai ales dulciurile. Acum Scitec Nutrition, prin Protein Delite, îţi permite sã te bucuri de gustul dulciurilor, dar într-un shake proteic, ce îţi oferã nutrienţi valoroşi pentru dieta ta, care te vor ajuta sã pãstrezi masă muscularã, şi sã scapi de grãsime. Fiecare aromã din Protein Delite, conţine bucăţi reale de fructe sau de ciocolatã. Proteină este de cea mai bunã calitate, o combinaţie de proteine cu absorbţie lentã şi rapidã, pentru a asigura un flux cât mai constant în timp de aminoacizi în muşchi. Complexul enzimatic Aminogen, ajutã la digestia şi absorbţia proteinelor. Protein Delite este ideal pentru dietele sãrace în carbohidraţi, şi constituie un mic dejun perfect.

Mod de administrare:
Beţi 1-2 porţii pe zi, după antrenament, şi seara în loc de masă. Oricând pentru mărirea dozei de proteina luată cu masa. În timpul dietelor, înainte de masă, etc. se poate folosi şi ca o masă servită. Este recomandat 1-4 x 20 - 30 grame pe zi. Din cauza aromelor diferite se recomanda cu 2-3 dl apa la un shake.

Protein blend (ultrafiltered whey protein concentrates containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions; milk protein concentrate), Dextrose, L-Glutamine, Taurine, Xanthan Gum, Acesulfame-K, Sucralose

Serving size: 30 g (1 scoop)
Amount per serving RDA%*   Amount per serving RDA%*
Calories 122     Total Carbohydrate 6 g
Calories from Fat 6     Sugars 3 g
Total Fat 2.5 g   Dietary Fiber 1,5 g
Cholesterol 25 mg   Protein 19 g
        Potassium 37,5 mg 2%
        Sodium 165 mg
 
“Amino Matrix” 485 mg        
(Dextrose, L-Glutamine, Taurine)

Opinia ta despre Protein Delite

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Protein Delite


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.