0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Soy 80+ Protein

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Soy 80+ Protein
Nou
Soy 80+ Protein106 lei

Disponibilitate: In stoc

Weider Soy 80+ Protein – Izolat proteic cu conținut ridicat de izoflavone, biodisponibilitate bună și eliberare lentă.

gr

Weider Soy 80+ Protein – Izolat proteic cu conținut ridicat de izoflavone, biodisponibilitate bună și eliberare lentă.

Weider Research Group a căutat mult timp o alternativă de bună calitate sau de completare pentru proteina din zer. Proteina din soia nu era opțiunea bună deoarece nu putea concura cu gustul și cu asimilarea proteinelor din lapte. În plus, conținutul său de grăsimi era prea mare. Aceste dezavantaje sunt acum de domeniul trecutului. Weider Research Group, in colaborare cu unul din cei mai mari producători din lume, a reușit să dezvolte un proces care face posibilă producerea unui izolat proteic din soia de o calitate excepțională, care nu a mai fost obținută înainte. Acest izolat proteic din soia nu conține deloc lactoză (un carbohidrat evitat de profesioniști), și este deci ideal pentru mușchii “uscați.”

Pentru folosirea zilnică, a fost foarte important ca gustul și aroma să fie îmbunătățite în mod semnificativ. Izolatul proteic din soia este o sursă de proteine de înaltă calitate cu mai mult de 90 % proteine în substanța sa de bază cu valoarea biologică de 100, ceea ce face să poată fi comparată cu alți izolați proteici. Datorită înaltului conținut natural de substanțe secundare vegetale (izoflavone) și glutamină, această proteină este interesantă în mod special pentru densitatea musculară. Datorită disponibilității rapide a peptidelor glutamice, culturiștii de succes nu pot ignora această proteină în timpul fazei de definire.

Înalta biodisponibilitate a acestei proteine vegetale susține conversia ei în proteine. Are un efect natural de eliberare lentă, ceea ce asigură un flux de aminoacizi pe termen lung mușchilor. Datorită solubilității sale foarte bune, efortul de conversie a organismului este foarte mic.

Sugestie practică: datorită solubilității foarte bune, poate fi amestecată cu apă sau băuturi cu conținut scăzut de calorii.

Sugestii de la profesioniști: Unii campioni amestecă 100 g de fulgi de porumb sau ovăz având continut scăzut de zahăr cu 30 g de proteină din soia cu gust de ciocolată și cu 300 ml lapte degresat. Ei mănâncă acest amestec proteic cu o oră înainte de antrenament.

Recomandări de folosire: ca un al doilea mic dejun (gustare între micul dejun și prânz), după-amiaza (cu o oră înainte de antrenament), seara înainte de culcare; până la 80 kg: până la 2 shakere pe zi; peste 80 kg până la 3 porții pe zi.

91 g izolat proteic din soia, pulbere de cacao, aromă, 1g peptide glutamice, gumă Guar, 0,7g carbonat de magneziu, îndulcitori: ciclamat de sodium, acesulfam K, zaharină sodică; caramel, 85 mg vitamina C (acid ascorbic), 30 mg niacină (nicotinamidă), 15 mg acid pantotenic, 5 mg vitamina B6 (piridoxină, HCI), 3 mg tiamină (vitamina B1, HCI), 3,5 mg riboflavină (vitamina B2), 3 micro g vitamina B12 (cobalamină).

...

Opinia ta despre Soy 80+ Protein

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Soy 80+ Protein


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.