0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   
  • Cosul dumneavoastra este gol.
HOT BURNER
Nou
HOT BURNER51 lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

TERMOGENIC EFICIENT PENTRU CONTROLUL GREUTĂŢII. HOT BURNER este un supliment alimentar, sub formă de capsule, constând dintr-un amestec de ingrediente active care ajută la arderea grăsimilor, împreună cu un program de exerciţii fizice şi o dietă potrivită, contribuind la obţinerea greutăţii dorite. Combinaţia de ingrediente active are un efect termogenic influenţând concentrarea, vitalitatea, stimularea şi regenerarea.

gr

STOC EPUIZAT

TERMOGENIC EFICIENT PENTRU CONTROLUL GREUTĂŢII.

HOT BURNER este un supliment alimentar, sub formă de capsule, constând dintr-un amestec de ingrediente active care ajută la arderea grăsimilor, împreună cu un program de exerciţii fizice şi o dietă potrivită, contribuind la obţinerea greutaţii dorite. Combinaţia de ingrediente active are un efect termogenic influenţând concentrarea, vitalitatea, stimularea şi regenerarea.

L-CARNITINĂ TARTRAT 400 MG

L- Carnitina este o substantă sintetizată la nivelul ficatului şi rinichilor din aminoacizi, precum lizina şi metionina. Ea este utilizată de organism în principal pentru a facilita transportul acizilor graşi la mitocondriile celulelor, în scopul arderii lor. Acest proces oferă energia musculară şi, de asemenea, previne acumularea de grăsime în jurul organelor vitale. 

TAURINA 400 MGÎmbunătaţeşte puterea de concentrare (este un neurotransmiţător inhibitor – ajută sistemul nervos şi creierul în combaterea stresului şi anxietaţii), acţionează ca stimulator al funcţiei cognitive, îmbunătăţeşte coordonarea mişcărilor, concentrarea, rezistenţa fizică şi tolerarea stresului. Alungă oboseala, elimină senzaţia de epuizare şi îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare.

EXTRACT SCOARTĂ DE SALCIE ALBĂ 80 MG , CAFEINA 80 MGCafeina are abilitatea de a creşte puterea musculară şi capacitatea de muncă, în tot acest timp îmbunătăţind şi metabolismul, ajutând astfel la scăderea în greutate.

Extractul de Scoarta de Salcie Alba contribuie la funcţionarea normală a sistemului osteo-articular şi muscular, protejează celulele împotriva stresului oxidativ. 

RADACINĂ DE GHIMBIR 40 MG

Ghimbirul este cunoscut ca fiind un vasodilatator puternic, imunostimulant, antioxidant şi stimulant al sistemului digestiv, prin creşterea secreţiei de mucus protector al mucoasei gastrice. Ajută la menţinerea flexibilităţii normale a articulaţiilor, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

SINEFRINĂ 5 MGExtractul de Citrus Aurantium conţine 8% sinefrină, principala substantă activă. Prin consumul de sinefrină înainte de antrenamente, se îmbunătaţeşte procesul de ardere a grăsimilor şi utilizarea lor ca energie. Sinefrina are un rol important şi în reducerea apetitului, ceea ce o recomandă ca şi componenta ideala în dietele de slabit.

EXTRACT DE PIPER NEGRU 5 MGExtractul de piper negru are proprietăţi antioxidante puternice, stimulează arderile la nivelul depozitelor adipoase şi activează metabolismul. Piperul este o sursă de fibre, potasiu, fier, vitamina C şi K.

1 porţie ( 2 capsule ) cu 30 minute înainte de antrenament cu o cantitate suficientă de apă.

ALTE INGREDIENTE:  STEARAT DE MAGNEZIU

Cutia conţine : 100 capsule.

Opinia ta despre HOT BURNER

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre HOT BURNER


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.