0724-516.476    0735-122.095    comenzi@supersuplimente.ro
                   

Chela-Calcium D3 - 30 caps

  • Cosul dumneavoastra este gol.
Chela-Calcium D3 - 30 caps
Nou
Chela-Calcium D3 - 30 caps25 lei

Disponibilitate: La comanda

Chela-Calcium D3 - 30 caps - Calciul din Chela-Calcium D3® este absorbit si folosit de organism mult mai bine decat alte preparate pe baza de calciu (de ex. carbonat de calciu).

capsule

De ce trebuie sa administram calciul impreuna cu vitamina D3?

Vitamina D3 este una din cele mai importante componente ce regleaza matabolismul calciului. Activitatea sa ajuta la buna absorbtie a calciului in tractul gastro intestinal si reduce eliberarea de hormoni ce intensifica resorbtia tesutului osos, micsoreaza sinteza colagenului, ceea ce duce la reducerea masei osoase. Deficientele de vit. D3 sunt foarte periculoase. La copii si sugari pot cauza schimbari legate de rahitism. La femeile insarcinate si cele care alpteaza lipsa de D3 poate duce la decalicifierea oaselor si inmuiere iar la persoanele in varsta poate duce la o demineralizare crescuta, deformare , fragilitate si porozitate excesiva a scheletului.

Prin ce difera Chela-Calcium D3 de alte suplimente pe baza de calciu?

Calciul  din Chela-Calcium D3®  este absorbit si folosit de organism mult mai bine decat alte preparate pe baza de calciu (de ex. carbonat de calciu). Acest lucru se datoreaza in mare parte unei thenologii unice de chelare a mineralelor, tehnologie dezvoltata de Institutul Lab. Olimp. Datorita procesului de chelare, nu numai ca impunatateste bio-disponibilitatea calciului dar reduce si risul diverselor reactii adverse  dintre acest element si alte minerale (antagonism) sau medicamentele folosite.

Absorbtia corecta de calciu din tractul gastrointestinal si distribuirea sa in organism este asigurata de forma inovativa a calciului si de prezenta vitaminei D3.

Luati 1 capsula de 3 ori pe zi dupa mesele principale sau la recomandarea medicului.

Albical calciu amini acid chelat, celuloza mirocristalina - substanta de umplere, stereat de magneziu- agent de anti-aglutinare, vitamina D3, gelatina- invelisul capsulei.

1 capsula / 1076 mg de amino acid calciu chelat Albical contine: 280 mg calciu, 1.67 mg de vit D3

Opinia ta despre Chela-Calcium D3 - 30 caps

Cum evaluezi acest produs ? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Pret
Calitate

Opiniile clientilor despre Chela-Calcium D3 - 30 caps


Nu exista niciun review la acest produs. Fii primul care isi exprima parerea.